Paola Bjäringer – Mrs Misschiefs syn på svensk konst och design

Den här veckan har jag träffat Paola Bjäringer, en otroligt driven person som har förmågan att få saker att hända. Mitt under den pågående pandemin skapar hon en 500 kvm stor pop up-studio för 20 konstnärer och designers i form av ”Misschiefs Takeover”. En plats dit allmänheten kan gå för att se konstnärer skapa och handla med sig sitt konstverk direkt.

Hon är uppvuxen i Paris där hon bott och arbetat under 30 år som journalist, genusforskare och gallerist. Givetvis är det mycket intressant att få höra hennes syn på svensk design och konst.

Välkommen till veckans avsnitt av Inredningspodden!

Som vanligt är det jätteroligt när du hör av dig med synpunkter, önskemål om gäster eller om ditt företag är intresserade av att vara sponsor till Inredningspodden. Du når mig på info@joelhome.se eller via DM.

Du hittar podden på Instagram under @inrednings_podden och på alla kanaler när du söker på ”Inredningspodden och Johanna Hulander”.

I dessa Corona-tider kan tider med kort varsel behöva ändras på grund av sjukdom och avsnitt kan komma att sändas på andra dagar än onsdagar. För att du inte ska missa något avsnitt är det säkrast att prenumerera på Inredningspodden i Podcaster så att du får en notis när nya avsnitt släpps!

Nu i dagarna har Inredningspodden faktiskt firat 2,5 år som podcast. (Arbetet med podden började långt tidigare med varumärkesskydd mm). När jag startade den här podden så var syftet att möta intressanta personer som alla arbetar med skandinavisk inredning, design eller arkitektur på olika sätt. Och jag är både stolt och glad över att det nu snart finns ett 90-tal samtal i arkivet på inredningspodden.com eller där poddar finns! Jag vill rikta ett stort varmt TACK till dig som lyssnat, till alla gäster hittills och hälsa dig som ny lyssnare välkommen hit!

#paolabjäringer#misschiefs#gallerist#konst#inredningspodden #johannahulander #design #inredning #arkitektur#sweden#art#design#scandinavia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *