Amir Frendberg – En av Sveriges främsta mattexperter – Från orientaliskt och Märta Måås Fjetterström till nutid

Amir Frendberg är en av Sveriges främsta mattexperter som började sälja orientaliska mattor redan 1974 i Karlstad. Sedan dess har han och hans fru sålt mattor över hela världen.

Det han inte kan om orientaliska mattor är inte värt att veta men i hans galleri finns även ett stort utbud av begagnade mattor av svenska textil-konstnärer, bland annat Märta Måås-Fjetterström som är en av de mest uppmärksammade textil-konstnärerna under 1900-talet med verkstad i Båstad. 

I veckans avsnitt berättar han om allt du behöver veta om olika matt-tekniker, skötsel och ger tips på vad man ska tänka på inför ett köp av en begagnad matta.

Välkommen till veckans avsnitt av Inredningspodden! 

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så får du en notis när nästa avsnitt släpps. Gå också gärna in och skriv ett omdöme eller en recension så att ännu flera hittar till Inredningspodden med mig Johanna Hulander!

På inredningspodden.com finns alla avsnitt samlade för olika sätt att lyssna t ex Spotify, iTunes eller Acast. Du vet väl att det finns ett 60-tal avsnitt med många olika spännande gäster i arkivet?

Följ även Inredningspodden på Instagram , @inrednings_podden och Facebook , @inredningspodd . Där kan du skicka meddelanden, se korta filmer från varje avsnitt mm. För samarbeten och sponsring mejla info@joelhome.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *