Best of Inredningspodden – Ett år med Inredningspodden

Välkommen till veckans avsnitt av Inredningspodden med mig Johanna Hulander! Den här veckan firar podden ett år och det firar vi genom att välja ut de mest lyssnade delarna från de drygt 50 avsnitten.

Som ni vet så krävs det en del arbete för att driva en intervjupodd varje onsdag på egen hand. Jag startade redan våren 2018 med att planera för Inredningspodden och ansökte om varumärkesskydd till PRV. Nu när podden sänt ett år vill jag verkligen tacka dig som lyssnar! Tack vare dig är Inredningspodden nu den största intervjupodden som handlar om skandinavisk inredning, design och arkitektur. Och jag vet att ni lyssnar över hela världen från Australien, Canada, Frankrike, Danmark och ganska många i Helsingfors! Så tusen tack till dig som lyssnar varje vecka! 

I Best of Inredningspodden finns följande gäster med;
Nirvan Richter – Avsnitt 25
Frida Ramstedt – Avsnitt 23
Ulf Nordfjell – Avsnitt 31
Louise Liljencrantz – Avsnitt 51
Thommy Bindefeld – 25 juni 2019
Marie Olsson Nylander – Avsnitt 35
Pontus Silfverstolpe – Avsnitt 3
Claes Moser – Avsnitt 18

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så får du en notis när nästa avsnitt släpps. Gå också gärna in och skriv ett omdöme eller en recension så att ännu flera hittar till Inredningspodden med mig Johanna Hulander!

På inredningspodden.com finns alla avsnitt samlade för olika sätt att lyssna t ex Spotify, iTunes eller Acast. Där kan du också lämna din mejladress för att få nyhetsbrev.

Följ även Inredningspodden på Instagram , @inrednings_podden och Facebook , @inredningspodd . Där kan du skicka meddelanden, önska gäster som du skulle vilja lyssna på eller se korta filmer från varje avsnitt! För samarbeten och sponsring mejla info@joelhome.se

Tack för att du lyssnar!

#inredningspodden #johannahulander

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *