Inredningspodden möter Claes Moser

Veckans gäst är Claes Moser. Han är en av Sveriges mest kända konstexperter, gallerist, samlare och en av konstexperterna i Antikrundan sedan många år. Han har en radioröst som gör att man kan lyssna på honom i timmar när han talar om sin passion i livet – Konst. Under studietiden skulle han ropa in en hårblås åt sin mamma i present men kom hem med en oljemålning som var osignerad. Det skulle visa sig vara upptakten till hans stora livslånga samlande av denna konstnär vars hus han till och med numera bor i; Acke. Här kommer ett fullmatat inspirationsavsnitt om Claes Moser och konst och tips för dig som funderar på att börja köpa konst. Eller sälja…

Alla avsnitt hittar du samlat på inredningspodden.com där du kan välja att lyssna på podden via Acast, Podcaster eller Spotify. Där kan du också lämna din mejladress för att få nyhetsbrev varje månad.

Prenumerera gärna på podden så att du inte missar något avsnitt och fortsätt gärna gå in på Podcaster eller iTunes och skriv ett omdöme så hittar ännu flera lyssnare hit. Vill du önska en gäst eller se en kort film med varje gäst så finns podden på Instagram under @inrednings_podden. Alla filmer med gästerna finns också på YouTube under ”Inredningspodden med Johanna Hulander”.

#inredningspodden #johannahulander #inredning #design #arkitektur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *