Inredningspodden möter Erika Åberg

Den här veckan möter Inredningspodden med Johanna Hulander ännu en önskegäst. Byggnadsantikvarie Erika Åberg är veckans gäst och hon har precis i veckan mottagit priset som ”Årets inspiratör” i Elle Decoration Swedish Design Awards 2019.

Du har säkert sett henne som husexpert i SVT:s programserie ”Det sitter i väggarna” och i det här avsnittet ger hon massor av tips för hur man kan tänka kring renoveringar, vad kan man göra själv och hur kom det sig att hon började arbeta med gamla hus?

Gillar du att lyssna på Inredningspodden med mig så dela gärna och tipsa om den till vänner och bekanta!

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så vet du när nästa avsnitt släpps. Och gå gärna in och skriv ett omdöme på iTunes och Podcaster så syns podden för flera! På Instagram finns vi på @inrednings_podden.

Det här avsnittet presenteras i samarbete med Ottosson färg som tillverkar linoljefärg från grunden i Skåne. Det började med att Gunnar Ottosson som konstnär målade tavlor med linoljefärg och upptäckte att färgen hade många bra egenskaper som passade på många olika underlag. Han började sälja produkten till kollegor och idag driver han en färgfabrik i Skåne som säljer linoljefärg över hela världen. Läs mer på www.ottossonfarg.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *