Inredningspodden möter Frida Ramstedt

Veckans avsnitt gästas av Frida Ramstedt. Hon driver Nordens största inredningsblogg – Trendenser.se Det hon skriver om får ett stort genomslag i inredningsvärlden. Hon har haft ett år fyllt av utmaningar och sorg men ändå lyckats skriva klart handboken i inredning som hon drömt om länge. Vi samtalar om framtiden, Frida svarar hon på lyssnarfrågor och vi avslutar med att fira något speciellt.

Det här är det 21 avsnittet av Inredningspodden med mig Johanna Hulander. Varje onsdag släpps ett nytt avsnitt så prenumerera gärna på podden för att inte missa något avsnitt. Nu på fredag kommer t ex ett bonusmaterial med Frida Ramstedt där hon ger sina bästa inredningstips!

För dig som är ny lyssnare – Passa på att lyssna på de andra 20 avsnitten där jag träffar personer i Skandinavien som arbetar inom inredning, design eller arkitektur. Alla har de något gemensamt – De brinner för det de jobbar med vare sig det är konst, stolar, antikviteter, styling, arkitektur eller trädgårdsdesign. Finns på iTunes, Acast, Spotify eller på inredningspodden.com

Det här avsnittet presenteras i #samarbete med Habo Selection och Adea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *