Inredningspodden möter Linda ”Årstidens bästa” Hansson

I veckans avsnitt möter jag Linda Hansson som är personen bakom det stora Instagram-kontot ”Årstidens bästa” som följs av hela 100 000 personer. Som florist har hon en egen stil och färgskala när hon skapar buketter och kransar. I hennes makalösa trädgård i Avesta i Dalarna spelar vi in i växthuset omgivna av blommande pioner och stjärnklematis i den djungelliknande trädgården som består av olika ”rum”. Hon beskriver sig själv som blyg men i det här avsnittet pratar vi bland annat om hur hon har vågat ta steget till att börja arbeta mer och mer som influencer med egen studio, workshops och stora drömmar.

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så får du en notis när nästa avsnitt släpps. Jag sänder hela sommaren så att du under semestern varje onsdag kan höra ett nytt avsnitt. Gå gärna in och skriv ett omdöme eller en recension så att flera hittar tillI Inredningspodden!

För dig som är ny lyssnare så finns alla avsnitt samlade på inredningspodden.com och där finns olika sätt att lyssna t ex Spotify, iTunes eller Acast. Där kan du också lämna din mejladress för att få Inredningspoddens nyhetsbrev.

Följ även Inredningspodden på Instagram , @inrednings_podden och Facebook , @inredningspodd . Där kan du skicka meddelanden, önska gäster som du skulle vilja lyssna på eller se korta filmer från varje avsnitt! För samarbeten och sponsring mejla info@inredningspodden.com

#inredningspodden #johannahulander #årstidensbästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *