Inredningspodden möter Monica Karlstein

Veckans gäst är Monica Karlstein som bland annat driver en av Sveriges största inredningsbloggar, eller DIY-bloggar som hon själv kallar det. Hon är statsvetare och journalist och planen var att arbeta med frågor som politik och internationell säkerhet. Men hon startade en blogg där hennes intresse för att bygga, fixa och renovera saker fick fullt spelrum. Det som var ett intresse är idag hennes heltidsjobb. Och just idag släpps hennes första bok ”99 hacks” där man får konkreta tips på hur man kan göra om saker i sitt hem.

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så får du en notis när nästa avsnitt släpps. Jag sänder hela sommaren så att du under semestern varje onsdag kan höra ett nytt avsnitt. Gå gärna in och skriv ett omdöme eller en recenssion så att ännu flera hittar tillI podden!

Följ även Inredningspodden på Instagram , @inrednings_podden Där kan du skicka meddelanden, önska gäster som du skulle vilja lyssna på eller se korta filmer från varje avsnitt! Inredningspodden finns även på Facebook , @inredningspodd .

Inredningspodden med Johanna Hulander är Sveriges största inredningspodd om inredning, design och arkitektur. Varje onsdag släpps ett nytt avsnitt och vi sänder hela sommaren. För dig som är ny lyssnare kan du gå in på inredningspodden.com där du hittar alla avsnitt som passar perfekt att lyssna ikapp på under semestern. Där kan du också hitta olika sätt att lyssna genom t ex Spotify, Acast eller iTunes. Och missa inte att skriva in din mejladress så får du Inredningspoddens nyhetsbrev!

Veckans avsnitt spelades in på Hotel At Six i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *