Inredningspodden möter Sasa Antic

eckans gäst är Sasa Antic som arbetar som set designer och inredningsstylist för många kända inredningsföretag. Han designar numera även egna produkter men har hela tiden en nyfikenhet som gör att han söker sig till nya utmaningar. Han älskar färg och har en galet häftig och lekfull klädstil. Men när han tar emot mig i sin studio på söder möter mig en stilren, vacker och minitiöst välordnad lokal.

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så får du en notis när nästa avsnitt släpps. Jag sänder hela sommaren så att du under semestern varje onsdag kan höra ett nytt avsnitt. Och gillar du Inredningspodden med mig så skriv ett omdöme eller en recension så att flera hittar tillI Inredningspodden med Johanna Hulander!

På inredningspodden.com finns alla avsnitt samlade för olika sätt att lyssna t ex Spotify, iTunes eller Acast. Där kan du också lämna din mejladress för att få det första nyhetsbrevet som mejlas ut i sommar!

Följ även Inredningspodden på Instagram , @inrednings_podden och Facebook , @inredningspodd . Där kan du skicka meddelanden, önska gäster som du skulle vilja lyssna på eller se korta filmer från varje avsnitt! För samarbeten och sponsring mejla info@inredningspodden.com

Det här avsnittet presenteras i #samarbete med Emma Madrass som säljer madrasser, bäddmadrasser och kuddar. Lyssna på avsnittet för att ta del av erbjudandet som gäller just nu.

#inredningspodden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *