Inredningspodden möter Tina Hellberg

Veckans gäst är Tina Hellberg, en av Sveriges mest kända inredningsstylister och du har garanterat sett hennes arbeten i inredningsmagasin som Elle Decoration och Residence genom åren. Hon har arbetat länge inom inredningsvärlden och har idag stora svenska kunder som Ikea och Swedese. Hur har inredningsvärlden förändrats och hur ser hon på inredning? Allt började dock med matstyling, skrivande och sedan blev det en omfattande bok om växthus. Sedan blev det inredning för hela slanten…

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så får du en notis när nästa avsnitt släpps. Jag sänder hela sommaren så att du under semestern varje onsdag kan höra ett nytt avsnitt. Gå gärna in och skriv ett omdöme eller en recenssion så att flera hittar tillI podden!
På inredningspodden.com finns alla avsnitt samlade för olika sätt att lyssna t ex Spotify, iTunes eller Acast. Där kan du också lämna din mejladress för att få det första nyhetsbrevet som mejlas ut innan sommaren!

Följ även Inredningspodden på Instagram , @inrednings_podden och Facebook , @inredningspodd . Där kan du skicka meddelanden, önska gäster som du skulle vilja lyssna på eller se korta filmer från varje avsnitt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *