Inredningspodden möter Paulina Draganja – Förvaringsdrottningen

Veckans gäst är Paulina Draganja eller ”Förvaringsdrottningen” som hon är känd som genom sin blogg med samma namn och de böcker hon skrivit i konsten att organisera sitt hem och förvara saker och ting på bästa sätt. Jag kallar henne för Sveriges svar på japanska Marie Kondo! Kondo som skrivit succéboken ”Konsten att städa” och genom sin Netflix-serie fått många miljoner människor världen över att vika sina kläder på ett visst sätt och känna efter om en ”spark of joy” infinner sig när man tittar på en sak eller ett plagg.

Och visst är förvaring en ständig utmaning. De flesta av oss har brist på förvaring och är för en del av oss en källa irritation hemma…

Det här avsnittet spelar vi in hemma hos mig, kanske för enda gången, men det kändes naturligt när vi pratar om att få ordning och tips på smart förvaring hemma! Och Paulina delar med sig av mängder av smarta tips som jag hoppas att du kan ha nytta av och få inspiration till att ta tag i de där projekten att städa en garderob eller ett skåp.

Alla avsnitt hittar du samlat på inredningspodden.com. Där kan du också lämna din mejladress för att få nyhetsbrev varje månad. Prenumerera gärna på podden så att du inte missar något avsnitt och fortsätt gärna gå in på Podcaster eller iTunes och skriv ett omdöme så hittar ännu flera lyssnare hit. Vill du önska en gäst eller se en kort film med varje gäst så finns podden på Instagram under @inrednings_podden. Och där kommer du också i kontakt med mig!

Det här avsnittet presenteras i #samarbete med Smart Microfiber System.

#inredningspodden #johannahulander #inredning#design #arkitektur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *